Мультяшный Božićni Spremnik Kutiju Slatkiša Slatka i Zabavna Пряничная Soba Dječji vrtić Uradi Sam Mali Poklon Kolači Keksi, Grickalice Kutija za Tortu

  • 136.56 kn
  • 81.91 kn
(0 Naši kupci)

Događaj i College

Broj artikla:
  • w1096
Oznake:
  • kutija čokolade, poklon pakiranje, ambalaža za бомбочек za sunčanje, kutija Djeda Mraza, božićna kutija, poklon pakiranje božićnih kutije
  • Materijal - Papir karton
  • Izgovor - Vjenčanje i Помолвка, Krštenje i Krštenje, Dan Svetog Patrika, Veliki događaj, Odlazak u mirovinu, Objavljivanje spolnosti, Proslava rođendana, Selidba kuće, Dan djeteta, Dan budala prvog travnja, Opet u školu, Kineska Nova Godina, Dan Planeta Zemlje, Očev dan, Dan zahvalnosti, Stranka, Božić, Valentinovo, Vjenčanje, Noć vještica, Uskrs, Nova Godina, Diplomski, Godišnjica, Majčin dan
  • Broj modela - 0035
  • Uzorak - Мультяшное životinja, Crtani Lik, Lice, Arhitektura, Odjeća, Srce, Zvijezda, Jednobojnu, Točka
  • Naziv - LHZJFA
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj Komada - 10шт .
  • CN - Guangdong

Naslov: Božićni bombonijeru za grickalice sa jabukama

Tehničke karakteristike: 20*10*7.5 cm

Napomena: Sve dimenzije kutije su mjeri ručno, i postoji određena odstupanja od nekoliko milimetara.

Zašto ne odabrati naš poklon kutiji za božićne kolačiće?

1. Naše poklon kutije za božićni keksi izrađeni su od kvalitetnih materijala i mogu se ponovno koristiti.On je idealan za grickalice i kekse, тортами i voćem!

2. U trgovini možete odabrati četiri stila poklona, od kojih možete slobodno miješati i kombinirati stilove za isporuku, kada kupite 10 komada u 1 pakiranju, samo obavijestite o tome u službi za korisnike!

3. Stručni brandovi: Naše zakačen profesionalci pružaju kvalitetnu uslugu za sve vrste zabave, kao što su obiteljske druženja, Noć vještica, Božić, diplomski, jesen, zahvalnosti itd.

Pitanja i odgovori

1. Pitanje: Mogu li dobiti uzorke proizvoda?

A: Da, mi smo željeli poslati uzorke za malu naknadu.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas za uzorke.

2. Pitanje: Imate li katalog?

Odgovor: nažalost, kod nas ne postoji konačni katalog, jer naši stilovi proizvoda svestran i savijanje.Ali možemo vam pokazati stilove koji odgovaraju vašim osobnim željama.

3. Pitanje: Kakva je garancija imam, koji jamči da stavim svoj red od vas, jer moram platiti unaprijed?Što će se dogoditi, ako je roba koje ste poslali, izrađene krivo ili loše?

Odgovor: Mi razumijemo da je POVJERENJE - to je ključ za bilo koji posao.Mi ćemo učiniti sve, kako ste uvijek bili zadovoljni našim proizvodom i uslugom.Možete se upoznati sa REJTINGOM i povratnim informacijama naših trgovina, koje dokazuju da je svaki klijent zadovoljan s nama :). Nikada se ne može požaliti kada se odluči raditi s nama.

4. Pitanje: Kako mogu dobiti broj za praćenje narudžbe, koji je poslan?

O: Obavijest o isporuci će biti poslan u roku od dana, kada smo dobili broj za praćenje prometne tvrtke.Naša služba za korisnike će se pobrinuti, da ste bili svjesni svih koraka naručivanja.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: