Prozračni Vanjski Muška Sportska Obuća Udobne Tenisice Za Trčanje Muške Sportske Tenisice Poligon Cipele Zapatillas Hombre

  • 286.53 kn
  • 220.63 kn
(1 Naši kupci)

Cipele

Broj artikla:
  • w12167
Oznake:
  • muške cipele вулканизированная, muške cipele shos, prekrasne cipele-brod, muške cipele napapiry, držači muške cipele, uh uh uh tenisice muške, kombi 1999 godine izdavanja, 16 cipele balenciaga, cipele masculino, nesigurnim hlače
  • Tip zatvaranja - Шнуровка
  • Naziv odjela - Odrasla osoba
  • Vrhunski materijal - Rešetka (grid Antena)
  • Broj modela - 8840
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Sezone - Proljeće/Jesen
  • Podloga materijal - Mreže
  • Naziv - HAN DIVLJI
  • Tip slike - Poplun
  • Modni Element - šivanje
  • Odgovara - Odgovara točno po veličini, uzmi svoju normalnu veličinu
  • Visina heel - Stana (≤1 cm)
  • Materijal uložak - PU

Karakteristike

Boja: (Kao što je prikazano na slici)

Napomena

1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Boja proizvoda može se neznatno razlikovati, budući da boja na različitim monitor računala može se malo razlikovati.

3. Većina fotografija modeli su namijenjeni samo za oglašavanje.Ove fotografije je obuća bez modela, samo повешенная na vješalica, a to je onaj proizvod koji ste dobili.

kako izmjeriti dužinu svog stopala :

Rujan 1: Pripremite prazan list papira Rujan

Rujan 2: Stavite nogu na prazan list papira Rujan

3. rujna: Označite kraj peta i vrh najduži prst.

4. rujna: Izmjerite duljinu metar i saznajte veličina u tablici u nastavku.

Informacije o veličini

1: Molimo vas da, u skladu sa dužinom svog stopala kako odabrati američki veličine

2: Odaberite veličinu SAD-u, a ne veličine velike Britanije

3: Veličine SAD samo za pomoć, poslali smo veličinu EU

ili veličina dužina stopala

4: Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas

1. Vrijeme pripreme: trebamo 3-7 radnih dana za pripremu vaš nalog zbog naših brojnih naloga svaki dan.

2. Za većinu robe nudimo besplatnu dostavu (prioritetno Kine ili ePack) širom svijeta.Napomena: Ako je težina vaše narudžbe veća od 2 kg, mi ćemo brod vašu narudžbu odvojena посылками.

3. Ako želite brži način dostave, na raspolaganju ekspresne dostave, kao što su DHL-om i EMS-a, ali to nije besplatno. (Ako stavite veliki red, onda možete koristiti free shipping kroz express.)

Napomena:

Ako odaberete mogućnost besplatne dostave, vaša pošiljka će biti isporučena direktno vam se kući sa samo jednom ili ona će biti poslana na vaš lokalni poštanski ured, nakon čega će biti potrebno uzeti svoj broj za praćenje i svoj osobni identifikator, pokupiti svoje proizvode.Odmah ćemo vas obavijestiti o tome, kako je samo vaša pošiljka će biti poslana.Ako odaberete ekspresne dostave, molimo, ne zaboravite da ostavite svoju kontakt broj, potrebno je za ekspresne dostave.

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, a zatim recite nam nešto o tome, konačno, možete iskoristiti popust u iznosu od 1 dolar na vaš sljedeći red.

2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Jamčimo da su 100% odlučili za vas bilo problema.

Ako niste 100% zadovoljni s kvalitetom svoga kupnje u Tidesource, možete vratiti ili zamijeniti svoju robu u roku od 30 dana od datuma isporuke.

Upit:

1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke.

2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

3. Trošak povratne dostave plaća kupac

Mi smo mlada i energična grupa tvrtki.Većina naših zaposlenika - mladi ljudi, tako da smo uvijek ćemo biti puni energije za rad.Budući da smo mladi, mi veća je vjerojatnost da ćemo pažljivo pratiti modnim trendovima u svijetu, a zatim ponuditi kupcima najnoviju modnu odjeću.Kod TideSource ima vlastitu tvornicu za proizvodnju odjeće, tako da se može osigurati bolju kvalitetu i po relativno niskoj cijeni.Osim toga, TideSource posjeduje nekoliko stalnim dobavljačima, kako bi se osiguralo različite vrste odjeće.

Mi znamo da najvažnija sastavnica našeg uspjeha su naši klijenti, tako da smo uvijek фокусируемся na tome da kupi uzbudljivo i uvjerite se u naše visoke standarde kvalitete omjer cijene i kvalitete usluge uvijek slijedili.

Izravna dostava, veleprodaja i prilagođene za sve prihvatljivi, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi razgovarali o detaljima suradnje!

Anonymous

2022-10-03

B C B B ㅋ ㅁ ㅁ ㄴ a

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: