100 mm Stakleni Rezni Disk Diamond Mramorni Пильный Disk Pločice Žad Posebna Полировальное Rezna Oštrica Akutna Lemljenje Brušenje Disk

  • 12.04 kn
  • 6.06 kn
(2 Naši kupci)

Alati

Broj artikla:
  • w13951
Oznake:
  • rezni disk diamond, disk za rezanje pločica, alati za rezanje stakla, disk, Stakleni Rezni Disk, rezni disk od keramike
  • Certifikacija - CE
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - RPXBGUCKARHG

Opis proizvoda:

Brzo i precizno rezanje

Dijamantna rezna oštrica otporna na izloženi visokim temperaturama, čime se smanjuje vibracije i rezati čak i brže.On je oduševljen i da se ne raspadne.On je višenamjenski, s malo zarez i otporan na krojeva i trošenje.

Područje primjene:

Za glatko rezanje, povlačenje фасок i brušenje stakla, žad, kristal, vinskih boca, keramike, keramičkih pločica i drugih materijala.

Rezanje bez strugotine

Ультратонкое пильное platnu promjera 1 mm ne oštećuje površinu proizvoda, pružajući jedinstvenu napor brušenje i dobru monotonost.Niska razina buke prilikom brušenje, manje prašine, manje smeća, prvoklasna rezanje!

Jednostavnost korištenja

Dizajniran za kutna brusilica 100, jednostavan za instalaciju i korištenje, podnosi zahtjeve suho / mokro rezanje i dugo neprekidnog rezanja.

Moderni materijali

On koristi matricu od diamond высокомарганцовистой čelika, novi proces lemljenje, nadogradnja i poboljšani oštrica, koja je više udoban, siguran i ima duži vijek trajanja.

Specifikacija proizvoda:

Naziv proizvoda: brusilica krug

Materijal proizvoda: Dijamant

Veličina: promjer 10 cm / 3,93

Sadržaj pakiranja:

1 * brušenje krug

Anonymous

2022-12-23

Stigao na vrijeme, čini se, dobar proizvod

Anonymous

2022-11-03

Kompatibilan element više nego testiranje

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: