Putnu Torbu Za Autosjedalice Vodootporne Putnu Torbu Lako Podnosi Podesiva Meke Trake Crna

  • 211.83 kn
  • 148.31 kn
(0 Naši kupci)

Dodatna oprema za interijer

Broj artikla:
  • w150621
Oznake:
  • Tip materijala - Torba za naslona sjedala
  • Vrsta - Torba za naslona sjedala
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Veliki kapacitet i jednostavna za pohranu.Možete preklopiti kada se ne koristi na prikladan džep za nošenje veličine 9,8x9,8x2,4 inča (25x25x6 cm) s remenom za ruku. Napredni veličina: visina 85xlength 45xwidth 45 cm

Zaštitite svoje kolicima ili autosjedalici od prljavštine i bakterija, bez obzira putujete li avionom ili jednostavno držite ih u prtljažniku automobila, ormaru ili garaži.

Univerzalni dizajn, koji je pogodan za većinu kolicima, pojačala, dječjim kolicima, автокресел, kolicima i osobe u invalidskim kolicima.

Udobna ručka za nošenje sa kopčom za remen i podesivom sigurnosnom bravom za lako otvaranje i zatvaranje.

Jednostavnost preuzimanje: Čvrste grede na pertla se lako otvara i sigurno drži sjedalo u torbi.Prednja ručka za brzu nošenje ili vađenje iz nosača tereta i oznake kružni tok.

Ručke za nošenje omogućuju bez pomoći ruku: dolazi s ruksakom / плечевыми trake za nošenje bez pomoći ruku i smanjenje opterećenja.

Vodootporan i otporan na završetke tkiva.Jednostavno ustanovite vrstu svoju torbu za pohranu pomoću kristalne plastičnog držača osobna kartice.

Materijal: Tkanina Oxford

boja: Crna

Sadržaj pakiranja:

1 x Putnu torbu za autosjedalice

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: