Auto Pepeljara bez dima Auto Držač za Duhanskog Pepela s Plavim led Osvjetljenjem za Auto Подстаканника (Crna)

  • 74.34 kn
  • 46.86 kn
(0 Naši kupci)

Dodatna oprema za interijer

Broj artikla:
  • w154977
Oznake:
  • automobil u kutiji za cigare, auto pepeljara zafira, dječji auto držač, držač čaša dacia, v pepeljara, auto pepeljara aikos, ljepljive auto pepeljara, auto pepeljara аллюминиевая, cool auto pepeljare, držač čaša auto kaldina
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Opis

Ovaj auto pepeljara izgleda elegantno i luksuzno, privlači pozornost svakoga tko je ljubitelj ekstravagancija.Plavi indikator će se upaliti kada otvorite i podići poklopac. i poklopac se mogu čvrsto zatvoriti, čime se sprječava širenje ili zadržavanje mirisa.Jednostavno ga je instalirati pomoću 2 vjetar-zatvarača, i on vam omogućuje jednostavno прикуривать cigaretu u vozilu.

Karakteristike

- Boja: Crna/Bijela

- Materijal: ABS i električne komponente.

- Veličina: Oko 7,5 * 7,5 * 12 cm/ 2.95 * 2.95 * 4.7 inču (D * Š * V). - Lako se čisti i ima dobru герметичностью kako bi se spriječilo širenje dima. - Pružite svom vozilu cijeli razinu jedinstvenosti, i on će biti još više trendy zbog svoje cilindričnih oblika.

- Led rasvjeta pruža jednostavan vizualni pristup utor u tamnom automobilu/ unutra i pali se kada otvorite poklopac. - Izrađena je od vatrostalne materijala visoke gustoće i ne zapali za dugotrajno korištenje.

- Lako nositi sa sobom, bez dima i pogodan je za većinu auto auto подстаканников.Slatki poklon za vas i vaše prijatelje, koji puno puše.

1 * Auto Pepeljara bez dima Auto Držač za Duhanskog Pepela sa Plavim Led za auto Подстаканника

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: