Agregat Zazor i Pažljivo Konzola Bočnog džepa Kutija Za Pohranu Koš Za Pohranu svim vrstama stvari Sjedalica Уловитель Organizator Polaganje Čišćenje

  • 123.51 kn
  • 80.25 kn
(0 Naši kupci)

Dodatna oprema za interijer

Broj artikla:
  • w158781
Oznake:
  • organizator za fuga između автокреслами, organizator za fuga u autosjedalici presso, organizator zazora za autosjedalice kitty, organizator za автокресел amazon, organizator za fuga između автокреслами mali, organizator za fuga u sjedalici zatvorena, organizator za auto sjedala legacy, piće-organizator za auto sjedala, organizator zazora za autosjedalice jeep, torbica za jaz u autosjedalici
  • Tip materijala - /
  • Vrsta - Sanduk / Bag Za pohranu s Otvorom za sjedalo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Označene stavke:

1. Nekoliko ciljeva: da se kutija može dodati dodatni prostor za pohranu stvari, kao što su pametni telefoni, parking karte, torbice, čaše za vodu, itd., U tom slučaju, vozilo će biti uredni i čisti.

2. Materijal premium klasa: kutija izrađena od ABS materijala, koji ne klizi, otporan je na habanje i ne pada, a kutija je vrlo otporan.

3. Vrhunski dizajn: Kutija je opremljena multifunkcionalna uredima, koji uključuju položaj rupa za žicu, a kutija ima praktičan dizajn punjača rupe.

4. Jednostavnost instalacije: kutija ima nevjerojatan instalaciju, koja se može instalirati lako i brzo, i ona ne padne nakon njegove instalacije.

5. Jednostavnost korištenja: Kutija ima praktičan dizajn sigurnosti, koji se nalazi u strogom skladu s dizajnom unutarnjeg prostora, ona ne zaglavi u bravu i ne utječe na vožnju.Kutiju možete slobodno kretati, i u njemu dovoljno prostora za kretanje, da ona nije oštećen spojnu kopča.

Karakteristike:

1. Kutija za pohranu vaše vozilo opremljeno ABS, non-slip otpornost na habanje i visoku stabilnost.

2. Kutiju možete staviti u udubljenje između sjedala za povećanje prostora za pohranu u unutrašnjosti vozila.

3. Kutija je opremljena univerzalne uredima u kojima je navedeno mjesto otvora za žice i udoban dizajn punjača rupe.

4. Kutija razlikuje fantastične instalacije, koji se može postaviti lako i brzo, kutija ne padne nakon njegove instalacije.

5. Kutija ima praktičan dizajn koji strogo odgovara dizajnu sigurno unutarnjeg prostora, koji ne će застегиваться na kopča sigurnosti, što također ne utječe na vožnju, koja se može slobodno kretati i osigurati dovoljno prostora za pohranu.

Tehničke karakteristike:

Materijal: ABS plastika, koža

Stil: ravno

Primjena: ukupno

Funkcija: kutija za pohranu, монетница, držač čaša

Veličina proizvoda: oko 27*14,5*6 cm/10.63*5.71*2.36 u

Težina: oko 285 g

Boja: crna, bež

Način instalacije: stavite kutiju direktno u otvor u autosjedalici.

Pakiranje list:

auto-kutija za pohranu * 1

Napomene:

1. Zbog razlika u uređajima za prikaz slike možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil kutije će biti isti kao što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja i različite metode mjerenja može se pozivati na toleranciju 1-3 pogledajte Hvala vam na razumijevanju!

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: