Tcare Zavoj za leđa trenutno olakšanje od bolova u leđima, hernija diska, išijasa, сколиоза i još mnogo toga! - Podesive Referentne Nove trake

  • 314.93 kn
  • 185.80 kn
(0 Naši kupci)

Ljepota i zdravlje

Broj artikla:
  • w286105
Oznake:
  • Materijal - Najlon
  • Дропшиппинг - DA
  • Naziv - Njega
  • Učinak - Oslobodite bolova od bolesti
  • Primjena - Struka
  • Tip elementa - Aparatić i samostalnost
  • Mjerna jedinica - 1 komad
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj komada - Jedna mjerna jedinica
  • Broj modela - Zona za podršku struka

O ovoj temi:

✅ [OLAKŠANJE BOLOVA U LEĐIMA] - Zavoj za leđa za muškarce je učinkovit u ublažavanju bolova uzrokovanih kila kralješnice disk, ишиасом, сколиозом i drugih problema sa kičmom.Ovaj zavoj za leđa omogućava vam da uživate u životu, bez brige o boli u donjem dijelu leđa.

✅ [ODLIČNA PODRŠKA] - Zahvaljujući čvrstim čeličnim перекладинам i blage referentne планкам od ABS-plastike, kao i dva oprugom перекладинам s dvije strane, naš zona za podršku slabina pruža 360 stupnjeva više snažnu potporu donjem dijelu leđa, što jamči da ćete biti u mogućnosti održavati ispravan stav kada dnevnih treninga, ali i prilikom dizanja utega ili trening u teretani.

✅ [Prozračne tkanine] - Ovaj pojas za leđa podršku za žene i muškarce napravljen od respiring tkiva.U njoj vam neće biti previše vruće ili previše težak, on može pružiti vrlo dobru podršku, ne ograničava svoje kretanje.A vanjska elastična traka s čvrstim lijepljenjem daje vam veliki raspon podešavanja pojasa u skladu s vašim tijelom.

STRAŽNJA TREGERI I SAMOSTALNOST

Zbog složenosti leđa i trbuha, bol može biti uzrokovan bilo kojim brojem razloga, uključujući i istezanje, istezanje ligamenata, grčevi u mišićima, kao i disk ili артритные stanja.Aparatić i podrška za leđa može ublažiti mnoge bolesti i vrste aktivnosti, uključujući:

-Mišićna slabost mišića leđa/ abdomena

-Lumbalne ортез, Pregrubo kontrolu

-Smanjuje opterećenje na vašem kičmeni diskovi L1-L5

-Podizanje rad

-Kontrola držanja

-Osteoartritis/ artritis

Zašto ste odabrali našu podršku za struk?

Tehnologija 3D-tkanje - tehnologija 3D-pletenice za ergonomskog bi se osigurala maksimalna udobnost lumbalne odjela ili ga sprječava ozljede.

Ergonomski dizajn - 4 nosači od čelika i plastike ostaju na leđima za podršku i zaštitu kralježnice i okolnih mišića.

Super prozračna - Izrađen od visoko-kvalitetne poliester, koji je u stanju da odaju toplinu i vlagu, naš lumbalne zona za podršku leđa sve super prozračna.

Суперлегкий - za razliku od drugih glomaznih поясничных бандажей, naš lumbalne zona je vrlo jednostavan, a pruža pouzdanu podršku bez ograničenja pokreta.

Противоскользящая dizajn - dizajniran za pravilno slijetanje pomoću компрессионной trake i ima противоскользящую dizajn.

Zavoj za slabina Brine o Vašim potrebama

Kronična bol u leđima je doista može uništiti svoj život, ograničavajući svoju pokretljivost i nanošenja vam jaku bol u svakodnevnom životu.

Možda ćete morati učiniti mnogo teških uspona i переносков potrebna dodatna podrška za leđa, dati vam više energije i štiti od ozljeda, dok ne bude prekasno.

Možda želite trenirati svoje mišiće, podizanje utega, приседая i sl. Tijekom tih treninga ne zaboravite zaštititi svoje kralježnice i поясничные mišiće, jer oni mogu biti vrlo slab do toga, kao što ih joj pjevanje ćete ojačati.

Naša struka zavoj ne samo da pruža dovoljnu zaštitu, ali i ublažava bol u leđima.

Tablica veličina:

S---Pogodno za struk: 60-80 cm/obuhvaća 23 do 32 inča

M---Pogodno za struk: 80-100 cm/31-39 inča

L------ Pogodno za struk: 100-120 cm/39-47 inča

Tehničke karakteristike:

Materijal: najlon

Boja: siva

Paket uključuje:

1 kom. * Krilo zavoj za podršku struka

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: