Prirodni Лабрадорит Crystal Model Kip Ručni Rad Žensko Tijelo Urezana Obrt Kipić Ukras Za Dom Dar

  • 230.29 kn
  • 195.75 kn
(0 Naši kupci)

Kućni dekor

Broj artikla:
  • w365346
Oznake:
  • Korištenje proizvoda - uređenje kuće
  • TEHNOLOGIJA - Ručno poliranje
  • Materijal - Kamen, CRYSTAL
  • Veličina - 8cm
  • Tema - MASKOTA, Liječenje
  • Stil - Narodnu umjetnost, moderan
  • Boja - Mješavina
  • Regionalna posebnost - Europa, Kina
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina, CN (Porijeklo)

Možemo ga proizvoditi skrojen bilo koje veličine i materijala, ako imate veliki nalog ili bilo koji drugi zahtjev, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. Slike samo za referencu ste dobili sličan crystal od prirodnog kamena.cijeli proizvod će biti poslan na slučajan način, obećavamo da ćemo vam pružiti najbolju robu, ako bi se naručiti u našoj trgovini. nadam se, imat ćete savršen shopping iskustvo

O proizvodima 1) Jamstvo kvalitete - svi proizvodi će se provjeravati najmanje dva puta prije pakiranja i slanja. 2) Fotografija kvarcni kamen -sve fotografije su dokaz stvarne fotografije. 3) Prikaz boja - zbog razlike između svakog ekrana boja razlike moraju biti manje. 4) Veličina-postavlja se na temelju stvarnih mjerenja, može biti mala pogreška u veličini, zbog razlike u razini mjerenja u različitim zemljama.

Kako kupiti

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.

4. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

5. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

6. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za

O poslovima Informacije o narudžbi - ako kupci upisuju pogrešne podatke o adresi ili ne kao traženi proizvod, oni su radije prebaciti na bilo koji drugi proizvod.Možete poslati poruku na stranici naloga, obavijestiti ga prije plaćanja.Dostava pošiljke

Naš shop pruža usluge direktne isporuke na platformi Alibi.

Ako želite koristiti usluge direktne isporuke, zajedno s nama, kontaktirajte nas.

O načinu isporuke i vrijeme isporuke

Šaljemo sve pošiljke putem pošte ili globalni oblik ekspresne dostave.Pogledajte detalje ispod

Napomena:

1. Provjerite je li odabrana mogućnost dostave.

2. Stvarni rok isporuke nije fiksna, a kašnjenje je normalno zbog nekontroliranih čimbenika, na primjer, vremena, nesreće, štrajkovi itd.

3. Ako klijenti žele isporučiti brže, molimo vas, odaberite opciju express dostave brže i, molimo vas, platite express-prikupljanje, ako ukupna vrijednost narudžbe iznosi manje od 150 dolara, neke daleke zemlje mogu vas koštati puno skuplje.Obavijestit ćemo vas o tome putem studentske telefona ili e-maila prije slanja.Ref: Sve preuzeto iz službene logistike indeksa www.cuccio.com.hr O unosima održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: