10ШТ Svestran Telefon i Zvučnik Slušalice Neto Anti Пылезащитная Mreža Za Apple, Samsung i Tako Dalje

  • 4.54 kn
  • 3.03 kn
(0 Naši kupci)

Kućni dekor

Broj artikla:
  • w376046
Oznake:
  • vrt zvučnik, Mreže
  • Materijal - -
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - prašinu mrežaste naljepnice za mobilne telefone
  • Lice - Самоклеящийся

opis / obilježja:

1. Odlučite se problem akumulacije prašine.S produženim korištenje mobilnog telefona u surround rupu dobiva veliku količinu prašine koju je teško očistiti i koje utječe na normalno korištenje mobilnog telefona.Koristite пылезащитную сетчатую naljepnicu za mobilni telefon, da biste otklonili prašinu na раструбе zvona i izbjeći prašine.

2. Mekan i tanak.Koristeći vlaknastih materijala visoke gustoće, nadograđena sitnu mrežu, mekane i fine, nakon tisuća пылезащитных eksperimenata, to može učinkovito spriječiti prodiranje prašine.

3. Ne utječe na kvalitetu zvuka.Пылезащитная nadvoji naljepnica za mobilni telefon je vrlo lagana i tanka, ne utječe na glasnoću zvuka zvona i glasnoće.

4. Zaštita od prašine i prskanja.Tkane сверхтонкая mreže s položena na površini vodonepropusnom folijom наноуровня učinkovito smanjuje prodiranje pepela i vode.

specifikacija:

1.100% novost i visoka kvaliteta

2. materijal: vlaknastog materijala visoke gustoće

3. boja: crna

4. veličina: Dužina:

Dužina 6-8 rupa: 2,2 cm

Kratke 6 rupa: 1,5 cm

vez Križem paket uključuje: 1 compl.

Toplo podsjetnik

1. Molimo, zapamtite da je zbog svjetlosnih efekata, postavke svjetline / kontrasta monitora i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji, slika i samih predmeta.Pri mjerenju ručno moguća su odstupanja na 1-2 vidi

2. Molimo vas, ostavite nam poruku, i ako imate bilo kakvih pitanja.Mi ćemo odgovoriti i ponuditi vam našu najbolju uslugu.

10ШТ Svestrani Telefon Пылезащитная Rešetka Zvučnika Slušalice Mreža Антипылезащитная Mreže

Opis:

Materijal: POLIESTER

Primjena: zvučnik za mobilni telefon

Kompatibilnost: Pogodno za većinu mobilnih telefona

Tehničke karakteristike:

S produženim korištenje mobilnog telefona u surround rupu dobiva veliku količinu prašine koju je teško očistiti i koje utječe na normalno korištenje mobilnog telefona.Koristite пылезащитную сетчатую naljepnicu za mobilni telefon, da biste otklonili prašinu na раструбе zvona i izbjeći prašine.

Prašinu mrežaste naljepnice za mobitel: mogu učinkovito spriječiti prodiranje prašine u otvor za slušalice, bez utjecaja na prijenos zvuka.On je na prašinu i брызгозащищен i jednostavan za korištenje.

Mekana i tanka: Koristeći vlaknastih materijala visoke gustoće, nadograđena sitnu mrežu, mekane i fine, nakon tisuća пылезащитных eksperimenata, to može učinkovito spriječiti prodiranje prašine.

Ne utječe na kvalitetu zvuka : Пылезащитная nadvoji naljepnica za mobilni telefon je vrlo lagana i tanka i ne utječe na poziv i glasnoća.

Zaštita od prašine i prskanja:u koju su utkane сверхтонкая mreže s položena na površini vodonepropusnom folijom наноуровня učinkovito smanjuje prodiranje pepela i vode.

Napomena:

Crna M: dužina 2 cm, pogodno za 6-9 rupa

Ostatak kratke 1,45 cm, prikladni za 6 rupa.

Upućivanje uključuje:

1 * 10 пылезащитная folija za mobilni telefon

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: