Studijske slušalice beyerdynamic dt700 DT 700 PRO X X X X X zatvorene stražnje kućište i Stellar.45 Praćenje evidencije vozača na svim uređajima za reprodukciju

  • 3 432.17 kn
(0 Naši kupci)

Prijenosni Audio i video

Broj artikla:
  • w400187
Oznake:
  • zatvorena studio, infnity mk2 iem, telo slušalice od metala, dunu talos, rezervni dijelovi beyerdynamic, byerdinamic dt 770
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip elementa - Slušalice
  • Broj modela - DT 700 PRO X
  • Pakiranje - DA

Studijske slušalice beyerdynamic DT 700 PRO X X X X X zatvorene stražnje kućište i Stellar.45 Upravljački program za snimanje i nadzor na svim uređajima za reprodukciju

Studijske slušalice sa zatvorenim stražnji poklopac uređaja za snimanje i nadzor детализированным, moćan i upečatljiv zvuk

Širok raspon aplikacija na svim uređajima zahvaljujući pokretač STELLAR.45 otpor 48 Om.

Vrhunsku udobnost prilikom nošenja uz vrhunsku pasivne izolacijom

Snažan, izdržljiv i pouzdan kvalitet izrade

Otporan slušalice – proizvedeno u Njemačkoj Pouzdan zvuk odgovara performanse i fleksibilnost

Sa zatvorenim stražnje kućište DT 700 PRO X tvrtka beyerdynamic je nekoliko studijskih slušalica cicumaural, koji ne postavljaju (prostornih) ograničenja za svoju kreativnost.Nova serija PRO pogodno za fleksibilno korištenje kako u studiju, tako i na cesti.DT 700 PRO X - to je neophodan hardver za kavu, koji želi raditi na svojoj glazbi uvijek i svugdje i uživati u najboljim zvuk studijskog kvaliteta.

Jedinstveni бейердинамический zvuk u rad na studijskom kao

Novorazvijeni pretvarač zvuka STELLAR.45 omogućuje DT 700 PRO X osigurati neusporedive performanse u klasi studijskih slušalica.Interakcija magnet, zavojnice i dijagram zračenja dinamika stvara sustav za vozača koji se može razviti svoju punu snagu na svim uređajima za reprodukciju.Prirodna frekvencijski opseg omogućuje dosljedno pouzdano zvuk bez distorzije čak i pri visokoj razini zvučnog tlaka.

Potpuna fleksibilnost - Širok raspon primjene

Nema granice svoju kreativnost.Radite sa boljom opremom.U bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme - to je PRO X. S импедансом 48 Om, a nedavno je razvijen pokretač STELLAR.45 glasno svira najbolji zvuk studijskog kvaliteta, bez ikakvih izobličenja - sa svim воспроизводящими uređaja.

Veliku fleksibilnost pruža odvojivi kabel mini XLR, koje se mogu mijenjati po volji ili zamijeniti drugim opcijama povezivanja.

Maksimalnu udobnost prilikom nošenja

Sivi jastučići za uši naših slušalice PRO X utjelovljuju u sebi ono što je uvijek ассоциировались naše profesionalne slušalice: najviša razina udobnosti prilikom nošenja - čak i za vrijeme dugih razgovora.

Pouzdan sadnja je osiguran trajan i izdržljiv dizajn zagrade od proljeća čelika, koji je zajedno s mekim велюровыми амбушюрами i traka za glavu od pjene s učinkom memorije garantuju najbolje moguće iskustvo.Ako je potrebno, оголовье i jastučići za uši može zamijeniti.

Minimalistički dizajn i odličan kvalitet izrade

DT 700 PRO X: crna, minimalistički i sveden na sebi samoj.Zbog čvrste konstrukcije i kvalitetnim materijalima slušalice se razlikuju maksimalnu trajnost.Metalni оголовье, dijelovi od plastike armirane staklenim vlaknima proizvodi od plastike, trajni priključak mini-XLR i izdržljiva kabeli idealni za bilo koju profesionalnu primjenu.

Ekološki - proizvedeno u Njemačkoj

Nova serija PRO X, dizajniran za svakodnevnu uporabu, podnosi teškim uvjetima rada.Slušalice su ručno izrađeni u Njemačkoj od najkvalitetnijih materijala.Ako je potrebno gotovo svi dijelovi se mogu zamijeniti.DT 700 PRO X - to je dobro потраченная investicija za svaku kavu s naglaskom na trajnost.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: