20 kom./pak. Plastične Clothespins Za rublje, Viseće Igle, Stezaljke, za Kućanstvo Clothespins, Čarape, Donje rublje, Sušilica Za Rublje, Držač, 4 boje

  • 17.16 kn
  • 11.18 kn
(5 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • w48117
Oznake:
  • balkonska kolac, držač za telefon tinkerbell, clothespins za свитеров, klub kopče za kosu, torba za pranje u kavez, nesigurnim hlače, štipaljka za hoodies, ukosnice-баретки za kosu, pranje, čišćenje odjeće, dodatna oprema za dom praonica rublja
  • Težina pakiranja - 0.065kg (0.14lb.)
  • Tip uređaja - jato
  • Четырехцветный - plastična spojnica
  • Pakiranje veličina - 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
  • Materijal - PP
  • Broj modela - plastična spojnica
  • 20 vrhunskim stezaljke - štipaljka za rublje
  • Kapacitet - 20
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Dvadeset i sedam tisuća i osamsto četiri

20339 100% potpuno novi i kvalitetan

Materijal: pp

Boja: kao na slici

Veličina: Dužina spojnice * širina 5,5 * 1,3 cm

Broj artikla: 947170

Vez Križem Paket uključuju: 20 kom/pak.

Transformacija: 1 inch = 2,54 cm 1 cm = 0,393 u.

Topli savjet: Molim vas, sjetite se da je zbog svjetlosnih efekata, postavke svjetline/kontrasta monitora i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji ton fotografije, web stranice i stvarne robe

Napomene:

1. Molim vas, dopustite 1-2 cm (0,4-0,8 ") razlike zbog ručnog mjerenja, hvala.

2. Dobar savjet: Molim vas, sjetite se da je zbog svjetlosnih efekata, postavke kontrasta, svjetline zaslona i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji ton fotografije na web stranici i stvarne robe.

1) primamo preko Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.

2) Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.

4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

1. Molimo kontaktirajte nas ako niste primili paket u roku od 45 radnih dana, osim vikendom i blagdanom.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

2. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i pogrešno koristi nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na www.cuccio.com.hr!

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

'

Anonymous

2022-12-22

Upućivanje došla je vrlo brzo, kroz 10 dana. Igle su mali, ali su dobre kvalitete. Vidim sljedeći automobil koji sam расширю. Ozbiljan i brzo prodavatelj. Hvala

Anonymous

2022-09-19

materijal je u redu, malih dimenzija

Anonymous

2022-09-13

Vrlo niske kvalitete. Nije jak.

Anonymous

2022-09-21

Proizvod je došao preko 20 dana. Plastika je bio prilično loš, kada se pritisne krivulje prema. Mislim, to ne traje dugo.

Anonymous

2022-10-07

Normalno robe

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: