Luthier bass Tools Promjena napona Savijanja rubova Željeza # 1

  • 1 561.61 kn
(0 Naši kupci)

Gudačkih instrumenata

Broj artikla:
  • w8404
Oznake:
  • pletene top od rebrastim dres witt, napomena 10 telo za savijanje, vruće violinske žice, pletene top sa širokim rubovima, stručni violinske žice, odijelo akril iron man odrasla osoba, pletene skraćene top u ožiljak, pletene top s cvjetnim uzorkom, vrste скрипичных struna, radiouredaj гибочная stroj za metal
  • Broj modela - 001
  • Naziv - ИНЬФЕНТЕ
  • Korištenje - Korištenje violina

mi smo profesionalni proizvođač violine.Specijalizirani smo za glazbene instrumente već 10 godina.Naši proizvodi su poznati dizajn, vrhunsku kvalitetu i najbolju cijenu.Prodajem violinu, violu, violončelo, bas i tako dalje.Mi također možemo prihvatiti narudžbe OEM i da ih u skladu sa svojim detaljnim zahtjevima.Iskreno se nadamo da ćemo postaviti s vama već dugo i prijateljski odnos, i vrlo rado će vam pomoći da proširite vaše tržište.

1) Karakteristike:

* Luthier bass Tools Гибочное željezo za rebra Promjena napona # 1 Visoka kvaliteta Гибочное željezo za rebra 220 v ili 110 odobren je za bas.

Također se koristi za savijanje rubova (savijanja).Visina je oko 220 mm.

Težina prilikom transporta je oko 3,2 kilograma S odličnim tehnologijom i kvalitetnim metalnim

. Ako imate pitanja u vezi carine, molimo vas, kontaktirajte me na vrijeme.Hvala.

Ako vam je potrebna kontaktirajte me.Dajem svojim klijentima svoje najbolje proizvode i usluge.Ja jamčiti da ćete uživati u mom robu.

2) povrat Politika i informacije o isporuci

Ovaj proizvod će biti poslan iz Kine mail EMS od vrata do vrata airdelivery Kupac će dobiti skup staza-sobe nakon što šaljemo robu.Dostava cijena ne uključuje carine.Kupac mora platiti carine, ako je to moguće, mi prihvaćamo samo Paypal, i ako ste zadovoljni našom uslugom, molimo vas, dajte nam pozitivnu ocjenu.Molimo, imajte me na umu!

Ja ću izložiti više novih glazbenih instrumenata popularnog kvalitete na ebay, i ja bih dao najbolje kvalitete, najbolju cijenu i najbolju uslugu.ako vas više zanimaju moji glazbeni instrumenti, molimo vas, javite mi, ja ću se brinuti za vas detaljnije informacije.Fin izrade i razumne cijene, dobrodošli na kupnju.Puno vam hvala!.

Sve prodane nama proizvodi opisani u meru naših mogućnosti, kao što je moguće točnije i s najvećom integriteta naše strane.

Međutim, da bi se izbjegle eventualne propuste, ja sam s poštovanjem tražim vašu pomoć u tome, da nam pomogne napraviti ovaj posao obostrano korisne, PAŽLJIVO proučavajući proizvod opis i fotografije i postavio sva pitanja, PRIJE POČETKA TRGOVANJA.

** Molimo, imajte na umu da veličina i boja ideju ovise o mogućnosti proizvodnje i mogu biti netočne.Također imajte na umu da je postavke zaslona mogu se razlikovati od računala do računala i mogu se iskrivljuju stvarne boje.Molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete prije nego se kladiti.

Uvjeti i odredbe Predmet prodaje "kao što jest", molimo vas, pitajte sva pitanja prije početka trgovanja kako bi izbjegli primitka robe, koja vam se ne sviđa.

Neiskorišteni/нераспечатанный roba će biti u potpunosti plaćen.

Navedite svoje ime, adresu, roba, dnevni telefon, način plaćanja i raspitati se da li ćete povrat novca ili zamjenu.

Nakon primitka vraćene robe, mi ćemo vam vratiti klijentu novac po cijeni robe (bez troškova dostave tamo i natrag).

Jamstvo razmjene u roku od 15 dana: Ako kvaliteta vaše kupnje ne odgovara vašim očekivanjima ili vaše zadovoljstvo proizvod (e) može biti samo razmijenjen.

Zadovoljavajuće napomena: Ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme prije i nakon kupnje, zalažemo se za 100% zadovoljstvo kupaca.

Mi potvrđujemo naše opredjeljenje vrhunsku uslugu, 100% garancija zadovoljstva kupaca.

Ja sam ovdje i spreman je da vam pomoći sa svim pitanjima ili problemima koji se mogu pojaviti kod vas prije ili nakon kupnje.

Moj cilj je napraviti tako, da ste bili sretni kupac i počinili ugodan shopping zajedno s nama.

Kada možete kupiti kod nas, vaše zadovoljstvo je naš prioritet broj 1.

Ponudite cijenu s

Ako vam je potrebna kontaktirajte me.Dajem svojim klijentima svoje najbolje proizvode i usluge.Ja jamčiti da ćete uživati u mom robu.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: